Manual home Send Feedback Print

Previous Topic

Next Topic

Book Contents

Book Index

Användningsalternativ

Starrsed Control kan användas på två sätt:

  1. Med ursprunglig Starrsed-streckkodsetikett:
    Starrsed-programvaran sparar en intern QC-historik och skickar ett felmeddelande när testresultaten är utom intervallet.
  2. Med användarstreckkodsetikett:
    Användaren kan använda sina egna ID-etiketter (hädanefter kallat "Lab-ID"). Befintliga QC-procedurer och LIMS-gränssnittsinställningar kan behållas utan några ändringar. Lab-ID är inom Starrsed-programvaran länkat till den ursprungliga StaRRsed Control-streckkoden.
    En extern streckkodsläsare kan användas för att läsa QC-streckkodsetiketter med 10 tecken på röret eller bipacksedeln för att skapa länken. Streckkodssymboliken är "Code 39".

När en Starrsed Control-etikett eller en länkad användarstreckkodsetikett används:

  • Starrsed-mjukvaran känner igen ett Starrsed Control-prov genom strukturen för streckkoden, som innehåller följande information: Nivå A eller N, det förväntade medelvärdet och intervallet och utgångsdatumet.
  • Historiken för QC-resultat upprätthålls internt. Felmeddelanden genereras när QC-resultaten är utanför det godtagbara området.
  • QC-prover kan alternativt begäras av LIMS och QC-resultat kan skickas till LIMS.

Starrsed Control kan användas med Starrsed-analysatorer i EDTA-läge eller i citratläge. Kvalitetskontrollprovtagning kan utföras när som helst under den normala ESR-proceduren, beroende på användarnas kvalitetskontrollschema.

Kvalitetskontrollschemaläggning är användarens ansvar. Starrsed-programvaran har ingen funktion för schemaläggning av kvalitetskontroller.

Se även

Övervakning av mätkvalitet med Starrsed Control

Begränsningar

Förväntat värdeområde

Temperaturkorrigering

Kvalitetskontrollprocedur

QC-resultat

To top of page Mechatronics home Send Feedback Print